Ce face aloe vera pentru sanatatea si frumusetea noastra

gel aloe vera

Planta Aloe Vera

De-a lungul timpului, Aloe Vera i-a surprins pe cercetatorii ei, astfel ca o regasim in multe studii medicinale din perioade variate. Proprietatile sale curative se regasesc in scrierile sumerienilor, ale grecilor, japonezilor, chinezilor, planta fiind mentionata chiar si in Biblie. Egiptenii din antichitate ii spuneau „planta nemuririi” si o puneau in mormintele faraonilor, pentru a le asigura spiritelor acestora sanatatea chiar si dupa moarte.

Tratamentele naturiste au cunoscut o revolutie in anul 1935, cand planta Aloe Vera a primit avizul medicinii, datorita succesului pe care l-a avut tratamentul cu Aloe Vera pentru rani provocate de razele X. Acesta a reprezentat momentul in care Aloe Vera a facut parte din remediile naturiste pentru afectiuni dermatologice, de genul arsurilor, leziunilor, ranilor, dermatitelor si ciupercilor.

In compozitia Aloei Vera, se regasesc urmatoarele: vitamine si minerale, mono si polizaharide, hormoni, aminoacizi si enzime, antioxidanti, toate acestea formand impreuna un tot unitar, benefic pentru frumusetea si sanatatea ta.

Forever Living Products iti pune la dispozitie o gama larga de produse pe baza de Aloe Vera, sub forma de creme hidratante sau pentru vindecarea ranilor, geluri, suplimente alimentare, produse apicole si multe altele atat pentru uz intern, dar si pentru uz extern, folosite pentru ingrijirea parului, corpului sau pentru igiena personala.

Aloe Vera este benefica si in tratarea afectiunilor care apar la nivel bucal: gingivita, paradontoza, candidoza, stomatita si chiar si in caz de implant dentar, se foloseste pentru a evita aparitia infectiilor.

Puteti alege utilizarea Aloei Vera sub diverse forme, precum geluri, spray-uri, emulsii, capsule, creme, bauturi, prafuri si lotiuni. Indienii o folosesc pentru vindecarea alergiilor si a eruptiilor care apar pe ten.

In ceea ce priveste uzul intern, Aloe Vera este o adevarata alinare pentru sistemul digestiv, regenereaza celulele si are proprietati antibacteriene si antifungice. Componentele si proprietatile sale o fac sa fie una dintre plantele cu cele mai multe efecte benefice pentru sanatatea si frumusetea ta. Gelul de aloe vera are multiple functii: usureaza tranzitul intestinal, imbunatateste circulatia sangelui, poate fi folosit cu succes intr-un regim de slabire si are efecte pozitive in ceea ce priveste insomnia, artrita, ulcerul, hemoroizii, constipatia si multe alte afectiuni.

In majoritatea cazurilor, eruptiile aparute la nivelul tenului, sunt rezultatul unei afectiuni interne. De aceea, este recomandat ca pe langa emulsiile folosite pentru ingrijirea tenului, sa consumati gelul de aloe vera, in vederea detoxifierii si mentinerii sanatatii organismului.

Aici poti verifica toate produsele Forever.

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele Forever sau despre Afacerea Forever Living Products, nu ezita sa ne contactezi folosind Formularul de contact sau sunand la numerele de mai jos

Lucica Teleanu – tel : 0751.381.112
Juhasz Sebastian – tel : 0744.628.824
email: office@flpa.ro

Incearca produsele ,pentru mentinerea sanatatii si frumusetii tale si afacerea Forever pentru stabilitate financiara.

Comments are closed.